Kohderyhmä: Opiskelijat

Martinlaakson lukion esittelypäivä to 26.1.2023 klo 13 uusille opiskelijoille ja klo 18 huoltajille

Tiedote

Martinlaakson lukion esittelypäivä pidetään paikan päällä to 26.1.2023 klo 13 uusille opiskelijoille ja klo 18 huoltajille osoitteessa Martinlaaksontie 36. Tervetuloa!

Hakeminen Martinlaakson lukioon kevään 2023 yhteishaussa

Tiedote

Martinlaakson lukioon voi hakea lukion yleislinjalle ja / tai luma-linjalle (luonnontieteen ja matematiikan erityistehtävä).

Tapahtui Martinlaakson lukiossa, syksy 2022

Uutinen

Tapahtumia Martsarin lukiossa syksyllä 2022

Martinlaakson lukio, ilmoittautuminen kevään 2023 YO-tutkintoon 1.11.2022 - 23.11.2022 klo 14.00 mennessä

Tiedote

Ilmoittaudu kanslian aukioloaikoina klo 8 - 15 (pe klo 8 - 13).

Myyrmäen suuralue

Martinlaakson lukiosta sanottua

Tiivistetysti Martsarista

Martinlaakson lukion tilat

Sisältösivu

Martsarin lukion tilat ovat kauniit ja viihtyisät, ja niistä pidetään hyvää huolta.

Martinlaakson lukio, ruokailu ja Traderia-ravintola

Sisältösivu

Martsarin lukion kouluruoka on kaikkien kyselyiden mukaan erinomaista! Tästä saamme kiittää Traderia-ravintolan ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa!

Martinlaakson lukio huolehtii ympäristöstä

Sisältösivu

Ekologisuus otetaan kaikessa suunnittelussa ja toiminnassa huomioon Martsarissa.

Martinlaakson lukion kulttuurialan opinnot

Sisältösivu

Kulttuurialan opintoja voi valita Martsarissa laajasti. Ne on merkitty opintotarjottimeen KULT-tunnuksella.

Martinlaakson lukion kaupallisen alan opinnot

Sisältösivu

Nuori yrittäjyys -ohjelma Mercuria kauppaoppilaitoksen yhteistyöopinnot Taloudellisen tiedotustoimiston TAT-verkko-opinnot yhteistyössä yritysten kanssa