Kohderyhmä: Opiskelijat

Martinlaakson lukioon valitut opiskelijat, syksy 2022

Tiedote

Martinlaakson lukion uudet opiskelijat, syksy 2022 Nimilista niistä opiskelijoista, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun

Martinlaakson lukiosta sanottua

Tiivistetysti Martsarista

Martinlaakson lukion tilat

Sisältösivu

Martsarin lukion tilat ovat kauniit ja viihtyisät, ja niistä pidetään hyvää huolta.

Martinlaakson lukio, ruokailu ja Traderia-ravintola

Sisältösivu

Martsarin lukion kouluruoka on kaikkien kyselyiden mukaan erinomaista! Tästä saamme kiittää Traderia-ravintolan ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa!

Martinlaakson lukion Vihreä Lippu -toiminta

Sisältösivu

Vihreä lippu -toiminta takaa sen, että ekologisuus otetaan kaikessa suunnittelussa ja toiminnassa huomioon Martsarissa.

Martinlaakson lukion kulttuurialan opinnot

Sisältösivu

Kulttuurialan opintoja voi valita Martsarissa laajasti. Ne on merkitty opintotarjottimeen KULT-tunnuksella.

Martinlaakson lukion kaupallisen alan opinnot

Sisältösivu

Nuori yrittäjyys -ohjelma Mercuria kauppaoppilaitoksen yhteistyöopinnot Taloudellisen tiedotustoimiston TAT-verkko-opinnot yhteistyössä yritysten kanssa

Ohjeet uusille opiskelijoille: miten otan lukiopaikan vastaan 16.6.2022

Uutinen

Lukiopaikka vastaanotetaan sähköisesti - ensisijaisesti klikkaamalla Opetushallitukselta tulleen tuloskirjeen sähköpostilinkkiä.

Martinlaakson lukion ylioppilaat, kevät 2022

Uutinen

Martsarin lukiosta valmistuu lauantaina 4.6.2022 yhteensä 126 ylioppilasta.

Martinlaakson lukion esittely

Sisältösivu

Martinlaakson lukiossa voit valita lukion yleislinjan, luma-linjan tai draamalinjan.